• 0165-545439

Diensten

Op elk gebied van schoonmaak hebben wij de ervaring om perfect werk te leveren. Hieronder vindt u overzicht van onze diensten.

Services van Jel schoonmaakbedrijf

Jel schoonmaakbedrijf is door haar services al sinds de vorige eeuw een begrip in Noord-Brabant en Zeeland. Om die reden hebben wij veel ervaring met het schoonmaken van o.a. uw huis of studio. Naast het standaard schoonmaakwerk bieden wij nog meer services aan. Onze zes vaste services zijn: schoonmaak, glazenwasserij, tapijtreiniging, onderhoud, gevelreiniging en industriële reiniging.

Schoonmaak

Bijna iedereen zal het erover eens zijn dat een schoon huis, schone werkplek, winkel of andere ruimte beter oogt dan een die stoffig en vies is. Jel schoonmaakbedrijf heeft specialisten in dienst die elke vlek weg weten te boenen en elke ruimte stofvrij en schoon kunnen maken. Wij reinigen niet alle leefruimtes, maar ook uw sanitair en bijvoorbeeld de keuken/kantine. Een complete service en het belangrijkste: een schone en frisse ruimte.

Glazenwasserij

Schone ruiten stralen professionaliteit uit en laten een werkplek of winkel er verzorgd uitzien. Bij etalages is het zeker van belang dat de ruiten schoon en helder zijn. Jel schoonmaakbedrijf heeft veel ervaring met het schoonmaken van ruiten: hoe groot ze ook zijn en hoe ze ook zitten. Onze glazenwassers zorgen ervoor dat uw ruiten blinken en daardoor een goede uitstraling hebben.

Tapijtreiniging

Een tapijt in een woonhuis, kantoor of winkel wordt snel vuil en stoffig. Het is immers lastiger te reinigen dan een vloer van hout of linoleum. Wij weten gelukkig wel raad met uw tapijt(en) door onze ervaring op het gebied van tapijtreiniging. Door het gebruik van meerdere methodes wordt uw tapijt zeer grondig gereinigd, zowel diep in het tapijt als aan de oppervlakte. Hierdoor kan uw tapijt nog jaren vooruit en ruikt en oogt het weer fris en schoon.

Meubelreiniging

Meubels staan vaak jarenlang op dezelfde plek in een huis, op een werkplek of in een winkel. Daarom kunnen uw kasten, tafels, stoelen en de rest van uw huisraad soms wel een onderhoudsbeurt gebruiken. Ook voor kantoren en winkelruimtes doen wij graag het onderhoud voor u. Daarnaast geven wij u advies over het zelf onderhouden van bijvoorbeeld uw meubilair. Een onderhouden pand en inboedel ziet er namelijk professioneler en meer verzorgd uit.

Gevelreiniging

De gevel van uw bedrijfspand of woning wordt met het verstrijken van de jaren vaak grauwer en raakt meer vervuild. Het reinigen van uw gevel kan een grote opknapbeurt zijn voor uw pand: het oogt gelijk nieuwer en schoner. Jel schoonmaakbedrijf heeft al vele gevels gereinigd in o.a. Roosendaal. Door die ervaring kunnen wij u garanderen dat wij uw gevel weer kunnen schoonmaken en opfrissen. Een gereinigde gevel geeft uw pand letterlijk een nieuwe uitstraling waardoor bijvoorbeeld uw bedrijf meer opvalt.

Industriële reiniging

Veiligheid gaat boven alles in een bedrijf vinden veel ondernemers. Om die veiligheid te kunnen waarborgen is het belangrijk dat uw bedrijf en werkruimte schoon en onderhouden zijn. Daarvoor kan Jel schoonmaakbedrijf zorgen. Door onze professionals is de reiniging van uw bedrijf in goede handen en met zo min mogelijk risico's. Wij beheersen meerdere technieken om de werkruimtes en andere ruimtes goed te reinigen. Een veilige werkplek is namelijk een doel dat niet vergeten mag worden.