• 0165-545439

Geboorte eierkoek

Geboorte eierkoek

Al sinds mensenheugenis worden geboortes van kinderen gevierd met veel roze of blauw. Een ander belangrijk onderdeel van een geboortefeestje is een beschuit met blauwe of roze muisjes. Waarschijnlijk heeft u er ook al aardig wat gegeten door de jaren heen. Daarom is het misschien tijd voor iets nieuws. Onze bakkerij maakt een nieuw soort geboortetraktatie: de geboorte eierkoek.

Meer info

Een geboorte eierkoek is anders dan een ‘normale’ eierkoek die u bij de supermarkt koopt. Ten eerste is onze geboorte eierkoek een stuk groter dan de gangbare eierkoek. Van de geboorte eierkoek kunnen maar liefst 25 mensen eten. Daarnaast is de eierkoek versierd met roze of blauwe muisjes, een tekst van marsepein met de naam van het kind plus felicitatie en nog meer decoratie. Een vrolijke en feestelijke eierkoek dus waarvan uw gasten vast blij worden.

Verder is het een leuke en bijzondere variant op het alombekende beschuitje met muisjes. Benieuwd naar de mogelijkheden van een geboorte eierkoek? Kom dan langs in onze bakkerij of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Tot dan!

Foto's